Webinar Internasional Fakultas Pertanian UISU

Medan Johor, FP UISU. Bertempat di kampus Terpadu Fakultas Pertanian Universitas Islam Sumatera Utara (FP UISU) menyelenggarakan Webinar Internasional bekerjasama dengan PT Bayer Indonesia, (15/12/2021).

Fakultas pertanian UISU bekerja sama dengan PT. BAYER Indonesia mengadakan kegiatan Seminar Internasional yang diadakan secara virtual Zoom. Tema seminar kali ini adalah “Way Forward for Food Crop In Indonesia: Corn and Rice”.

Opening Speech :

Rector, Islamic of University North Sumatra, Dr. H. Yanhar Jamaluddin, MAP

Dean, Faculty of Agriculture Islamic of University North Sumatra, Dr. Ir. Murni Sari Rahayu, MP.

Country Lead Bayer Crop Science Indonesia & Malaysia, Patrick Gerlich

Keynote Speaker :

1. Dr.Ir. Satoto, MS (Researcher, BBPADI BALITBANG Ministry of Agriculture)
  2. Sulaiman Ginting, SP, M.Agri.SC (Lecture, Faculty od Agriculture Islamic University, North Sumatra)
  3. Mr. Ramisis Fulgencio (Asia Pasific Agronomic Solution Manager for Herbicide)
  4. Dr. Qiang Chen, Ph.D (Senior RSA Policy & Advocacy Manager APAC at Bayer Crop Science)
  5. Srinivas Parimi, Ph.D (Regional Resistance Management Lead, APAC at Bayer Crop Science)
  6. Moderator : Anandayu Pradita (Seed and Trait Regulatory Manager at Bayer Crop Science Indonesia)